Spatiu .::VEGA::.

Se insereaza materiale de promovare a produselor VEGA Software!
La START
Discutii si Dezbateri
Anunturi de Vanzare / Cumparare
Firme Inregistrate
Download
Contact

- Toate operatiunile efectuate de catre Dumneavoastra (in calitate BENEFICIAR), precum si cele care implica interventia noastra (in calitate de FURNIZOR) sunt supuse unor termene si conditii !
Termeni si Conditii de utilizare a serviciilor aferente proiectului .::LEMN MANAGER::.

- Responsabilitatea asupra continutului si calitatii anunturilor, apartine, in mod exclusiv, celor care le inregistreaza in baza de date a proiectului Lemn Manager;
- Instalarea aplicatiei VEGA ProSUMAL se face doar dupa efectuarea unei copii de siguranta a datelor aferente aplicatiei SUMAL AGENT. Pentru informatii referitoare la acest aspect, va stam la dispozitie cu indicatiile aferente.
- In momentul accesarii sectiunii de anunturi, aplicatia Vega ProSUMAL va transmite si va inregistra in baza de date a proiectului Lemn Manager, datele de identificare ale societatii dumneavoastra, asa cum sunt ele inregistrate in aplicatia de raportare SUMAL AGENT. Aceste vor fi facute publice, prin asocierea lor cu anunturile postate de catre dumneavoastra sau prin mentionarea acestora pe site in mod expres.
- Este posibil ca, din diverse motive, aplicatia VEGA Pro SUMAL sa nu ruleze sau sa nu se poata instala pe unul sau mai multe dintre sistemele Dumneavoastra, caz in care nu suntem responsabili. Din acest motiv, inainte de lansarea comenzii de achizitie a aplicatiei, va rugam sa instalati, rulati si testati versiunea demonstrativa, functionala pentru un numar limitat de zile.
- Anunturile cu un continut deranjant sau ofensator vor fi eliminate din baza noastra de date;
- Actualizarile si corecturile aduse aplicatiei vor fi facute si publicate cat mai des posibil, dar nu constituie obiectul vre-unui angajament contractual din partea noastra.- Va multumim !

 
Autentificare:
  Utilizator:
  Parola:

Nu ai cont? Inscrie-te ...
Legaturi rapide:
 • Despre Lemn Manager
 • VEGA ProSUMAL
 • Rapoarte VEGA ProSUMAL
 • Material de prezentare
 • Comanda VEGA ProSUMAL
Din "Jurnalul de bord"
Site-uri recomandate:
Un forum de discutii tematice, din domeniul lemnului !
Numar Total Accesari: 270401, Numar Locatii: 18123, din 2009-08-08, IPul dvs.: 54.144.14.134, IP proxy: 54.144.14.134 Nume Proxy: ec2-54-144-14-134.compute-1.amazonaws.com
by Zaurus @ VEGA Software